“Lingerie moet niet gewoon goed zijn, ze moet perfect zitten. Daarom is persoonlijk advies zo belangrijk voor wie lingerie koopt. Het label Lingerie Styling benadrukt het belang van de kwaliteit van het lingerieadvies.” 

Ignace Van Doorselaere, voormalig CEO Van de Velde

Wij zijn een Lingerie Styling speciaalzaak.

In een Lingerie Styling-speciaalzaak kan je zeker zijn dat je buitengaat met het model dat het beste zit, in de juiste maat. Men raadt je er geschikte lingerie aan voor het gewenste effect, je krijgt er kleuradvies en vindt er tal van trendy collecties. 

Wat is een Lingerie Styling sessie?

Voor veel vrouwen is lingerie shoppen frustrerend. Maar dat hoeft het echt niet te zijn. Het kan ook gewoon een zalig verwenmoment zijn. Met bovendien een geweldig effect. Een goed humeur, een goede outfit, een gezonde dosis zelfvertrouwen… Het begint allemaal bij lingerie die perfect zit en die je er op je mooist doen uitzien. En die lingerie is er voor elke vrouw, daar zijn we bij Lingerie Styling zeker van. 

Wat mag je verwachten van een sessie? 

Bij een glaasje of een heerlijke tas koffie snuisteren we samen door de catalogussen. We bekijken de collecties en tonen het verschil tussen modellen en materialen. Nadien gaan we uw maat bepalen en proberen we een aantal setjes uit. Na uw aankoop ontvangt U nog een leuke goodie bag. En dit allemaal volgens de huidige Covid-19 maatregelen.

All Rights Reserved © 2020 Secret Moments – Studio Hanswijk

Shopping cart

0

Geen producten in je winkelwagen.

Hit Enter to search or Esc key to close