Lingerie-in-a-box

Is nét dat tikkeltje meer dan gewoon online shoppen. We bieden u deze exclusieve service graag aan omdat u vaak niet de tijd heeft om alle online collecties grondig uit te pluizen.. en daarom doen we dit voor u! We kennen u, onze klanten, en weten welke snitten goed zitten en welke onderstukken u er vooral graag bij heeft. We combineren die stuks waarmee we u een plezier doen, geheel vrijblijvend.

Good to know

Onze boxen worden na betaling steeds persoonlijk geleverd en worden binnen de 48u ook steeds terug opgehaald. U krijgt voorafgaandelijk een e-mail met de daarin vermelde artikelen die worden geleverd. Hierdoor gaat u akkoord met het aantal goederen die zich in de box bevinden. Wegens Covid-19 hoeft u niet te tekenen voor ontvangst.

Beach-in-a-bag

Het strand in een zak! Zo kan je deze exclusieve service het best omschrijven. Wij gaan op zoek naar die stuks die perfect matchen bij je badmode. Het mooie kleedje, de juiste cover-up, het perfecte accessoire.. Van zodra u aangeeft wat je nodig hebt voor je vakantie gaan wij aan het werk. De beachbag wordt gevuld met items die je thuis rustig kan uitproberen.

Good to know 

Onze bags worden na betaling steeds persoonlijk geleverd en worden binnen de 48u ook steeds terug opgehaald. U krijgt voorafgaandelijk een e-mail met de daarin vermelde artikelen die worden geleverd. Hierdoor gaat u akkoord met het aantal goederen die zich in de box bevinden. Wegens Covid-19 hoeft u niet te tekenen voor ontvangst.

All Rights Reserved © 2020 Secret Moments – Studio Hanswijk

Shopping cart

0

Geen producten in je winkelwagen.

Hit Enter to search or Esc key to close