Algemene Voorwaarden

Algemeen

De onderstaande voorwaarden zijn van toepassing op alle contracten, leveringen en overige diensten. We wijzen hierbij uitdrukkelijk alle andersluidende voorwaarden van de andere partij af. Alle overige afspraken moeten door ons schriftelijk worden bevestigd. De voorwaarden kunnen aangepast worden afhankelijk van nieuwe factoren. Het is aangewezen de voorwaarden regelmatig te checken.

Recht van retourzending

Alle artikelen die worden aangekocht in de Secret Moments online shop mogen binnen 14 dagen na ontvangsten zonder opgave van reden geretourneerd worden naar onderstaand adres of via deze link. Uitzonderingen van retournering zijn : gift vouchers. De kosten om een artikel terug te sturen of om te ruilen zijn voor verantwoordelijkheid van de klant en bedragen €7. Dit geldt niet als wij zelf een fout hebben gemaakt of als er iets mis is met het geleverde product. Een item retourneren is steeds op verantwoordelijkheid van de klant. Indien het pakket laattijdig of niet aankomt (door fout van de gekozen leverancier bijvoorbeeld) bij ons, beloven wij geen terugbetaling. Gelieve ook de wettelijk verplichte instructie over uw wettelijke rechten bij het retourneren van goederen onder PRIVACY, GEGEVENSBESCHERMING EN BESCHERMING VAN CREDITEUREN te lezen.

Bestellen

Alle vermelde prijzen zijn bedragen in euro en zijn inclusief BTW. Secret Moments behoudt het recht voor een aankoop niet aan te nemen wanneer een artikel niet leverbaar is. Als Secret Moments niet in staat is een bepaalde bestelling uit te voeren, brengt Secret Moments u daar zo snel mogelijk van op de hoogte. Bestellingen worden alleen aanvaard in hoeveelheden die gebruikelijk zijn voor huishoudens.

Levering & verzendkosten

De standaardlevertijd is 3 tot 5 werkdagen na ontvangst van de bestelling. Pre-orders levertijd zijn afhankelijk van de te verwachte levertermijn. Secret Moments houdt de klanten op de hoogte qua levertijd van pre-orders, via email of telefonisch. Indien de geleverde artikelen duidelijke materiaal of productiegebreken vertonen, waaronder eventueel begrepen transportschade, gelieve direct via email of telefonisch bij ons te informeren over het desbetreffende gebrek. Als u nalaat te informeren, tast dit uw wettelijke rechten aan. Leveringen gebeuren via Bpost. De verzendingkost voor België is gratis vanaf € 80,- onder dit bedrag bedraagt de verzendingskost € 7,- Buiten België bedraagt de verzendingskost € 15,- onder een aankoopbedrag van € 150,- Bij uitzondering van ‘promo gratis verzendingsacties’ door Secret Moments aangekondigd.

Betaling

Betalingen gebeuren d.m.v. bancontact.

Eigendomsvoorbehoud

De goederen blijven volle eigendom van Secret Moments totdat de volledige betaling is ontvangen.

Aanwijzingen met betrekking tot het wettelijk recht van annulering

Retourrecht : u kunt de ontvangen goederen zonder opgave van reden binnen 14 dagen retourneren. De duur van deze periode vangt aan bij ontvangst van de goederen. Retourneren is voor uw rekening en op uw risico. De retourzending moet worden geadresseerd aan : Secret Moments BVBA, Kloosterstraat 10, 2830 Willebroek, België.

Gevolgen van retournering : in geval van legitieme retournering moeten betaling, goederen of diensten die zijn gedaan of geleverd door partijen geretourneerd of gerestitueerd worden en dient schadeloosstelling te worden aangeboden voor eventueel daaraan ontleende voordelen (bijv. gebruiksvoordelen). In geval de kwaliteit van de goederen verslechterd is, kan Secret Moments schadevergoeding eisen. Dit is niet van toepassing als de verslechtering van de goederen alleen te wijten is aan het keuren van de goederen – bijv. zoals gebruikelijk zou zijn in conventionele winkel. U kunt voorkomen dat er schadevergoeding van u wordt gevorderd door de goederen niet als eigenaar te gebruiken en door niets te doen dat hun waarde aantast.

Privacy-gegevensbescherming & bescherming van crediteuren

Alle persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk behandeld en uw rechten op bescherming van uw gerechtvaardigde belangen worden strikt in acht genomen, conform de wettelijke vereisten. De gegevens die nodig zijn om de zakelijke transacties te verwerken worden opgeslagen en kunnen, tijdens het verwerken van het order, naar gelieerde ondernemingen of onze servicepartners worden verzonden. In aanvulling op de eerder genoemde doeleinden gebruiken wij uw gegevens ook voor marketingdoeleinden, met name voor het adverteren van producten van Secret Moments. U kunt te allen tijde bezwaar maken tegen het verwerken of verzenden of andere vormen van gebruik van uw gegevens voor marketingdoeleinden of uw toestemming intrekken door Secret Moments hiervan op de hoogte te stellen : inne@secretmoments.be nadat wij uw bezwaar of uw bericht voor intrekking van uw toestemming hebben ontvangen, staken wij het gebruik en de verwerking van de desbetreffende gegevens voor marketingdoeleinden en stoppen wij per direct met het toezenden van verdere reclamemiddelen.

Uitsluiting van aansprakelijkheid voor externe links

Voor zover de webpagina’s van Secret Moments links naar andere sites op internet bevatten, verklaart Secret Moments hierbij uitdrukkelijk dat Secret Moments geen invloed heeft op de lay out of inhoud van de pagina’s waarnaar doorgelinkt wordt. Daarom distantieert Secret Moments zich uitdrukkelijk van alle inhoud van alle pagina’s van derden waarnaar links op deze webpagina’s staan. Deze verklaring is van toepassing op alle weergegeven links en op alle content van de daaraan gekoppelde pagina’s.

Overige

Op alle contracten en overeenkomsten tussen de klant en Secret Moments is het Belgisch recht van toepassing. Voor alle aanbiedingen en promotie codes geldt het recht van gebruik van slechts 1 per persoon, per bestelling. Vouchers en cadeaubonnen kunnen niet met korting worden aangeschaft. Het is niet toegestaan om meerdere aanbiedingen en promotionele codes met elkaar te koppelen.

Colofon – Exploitant van de Secret Moments online webshop

Secret Moments BVBA
Kloosterstraat 10
2830 Willebroek
Belgium
Email : inne@secretmoments.be
Ingeschreven onder het Belgisch KBO nummer : 0518.955.245
BTW : BE0518955245
Rekeningnummer : BE97 7350 3923 2949 & BIC : KREDBEBB

All Rights Reserved © 2020 Secret Moments – Studio Hanswijk

Shopping cart

0

Geen producten in je winkelwagen.

Hit Enter to search or Esc key to close